Najbolja besplatna online knjižnica

Čovjek i NLO

FORMAT: PDF EPUB MOBI
DATUM IZLASKA: 2005
VELIČINA PO DATOTECI: 9,97
ISBN: 953703934X
JEZIK: HRVATSKI
AUTOR: Gjurinek
CIJENA: BESPLATNO

svi Gjurinek knjige koje čitate i preuzimate od nas

Opis:

Autor u ovoj knjizi prvenstveno promišlja značenje NLO-a za čovjeka jučer, danas i sutra. U prvom dijelu knjige je niz karakterističnih primjera kojima se dokumentirano uobličuje mozaik dugotrajnog povijesnog kontinuiteta NLO fenomena i susreta s inteligentnim nebeskim došljacima na raznim prostorima i vremenski međusobno veoma udaljenim zemaljskim adresama. Drugi dio knjige usmjeren je na suvremenu NLO eru te kritičku analizu NLO fenomena koji može imati značajne, pa čak i sudbonosne posljedice na etičkom, kulturno-religijskom, znanstvenom, gospodarskom i vojno-političkom planu.

...d viđ. Page 77 and 78: je sletio odmah su ga počeli salij ... Preadamički čovjek, nlo-i i sl. - Forum.hr ... . Čovjek i njegova sjena - Priča prati dva čovjeka koji su se našli na suprotinm stranama "barikade" - Pogledajte video i Čovjek I njegova sjena. , 2012., Hrvatska, 49 min.

НЛО распыляют химтрейлы... Čovjek i OSOBA na HTV 1. Čovjek ili OSOBA - pitanje je sad? Razgovarao sam danas ... Čovjek - Wikipedija ... . Čovjek ili OSOBA - pitanje je sad? Razgovarao sam danas s Robertom, autorom nedavnih članaka o paganizmu (vidi OVDJE i OVDJE ) o jednom prilično zanimljivom... Čovjek svakodnevno mijenja sastav atmosfere sagorijevanjem fosilnih goriva (ugljena, nafte Generalić, Eni. "Globalno zagrijavanje i čovjek." EniG. Periodni sustav elemenata. Policajci su na tom mjestu zatekli dvoje ranjenih, a jedan čovjek i zadržan je na mjestu događaja, no nije poznato radi li se o svjedoku ili sudioniku nemilog događaja. No, čovjek je istovremeno racionalan i intuitivan. Zaborav vlastitih duhovnih korijena doveo je do Mozaike najčešće povezujemo uz stari Rim, no ta je tehnika doživjela vrhunac u... Bakica nije mogla platiti račun, no onda se pojavio ovaj čovjek i svojom reakcijom oduševio svijet. Starica ga je pitala kako mu se može odužiti na što je on odgovorio kako......